۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۲:۵۹

حجت الاسلام شکریان:

کار فرهنگی اخلاقی و تاثیرگذار است

کار فرهنگی اخلاقی و تاثیرگذار است

بابل - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران کار فرهنگی را کار اخلاقی و تاثیر گذار بر روح و روان مخاطب بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصر شکریان پیش از ظهر چهارشنبه در نشست کارشناسان فرهنگی و دبیران گفتمان دینی ادارات و نمایندگیهای تبلیغات اسلامی شهرهای استان، مراقبت از خود و نیز تذکر را دو عامل مهم در اجرای کار فرهنگی برشمرد .


شکریان بر ضرورت تذکر لازم و بجا در میان مومنین اشاره کرد و افزود: در پرتو رعایت احوالات و تذکر به همدیگر شاهد حسن اخلاق خواهیم بود با اینکه در حوزه های علمیه بسیاری از دروس نسبت مستقیم و غیرمستقیم با مسئله اخلاق دارد، لیکن باز روزهای آخر هفته در حوزه ها اختصاص به دروس اخلاقی اختصاص دارد.

حجت الاسلام رحمت رضوی راد معاون فرهنگی و آموزشی تبلیغات اسلامی مازندران نیز  اشاره به اینکه در راستای گسترش فرهنگ دینی در عرصه مجازی خروجی خوبی را باید داشته باشیم ، گفت: امروزه با شرایط موجود در زمینه اجتماعی ، فرهنگی و ... تغییراتی در شکل ، روش و ابزارهای رسانه ای ایجاد شده که در این زمینه بستر مناسبی را فراهم کرده است و باید با تمام توان در راستای گسترش فرهنگ دینی در عرصه مجازی تلاش کنیم تا خروجی خوبی را داشته باشیم.

وی ضمن بیان اینکه عصر حاضر عصر انفجار اطلاعات است، افزود: امروزه نرم افزارهایی که در بازار وجود دارند به زودی کهنه می شوند و ابزارهای جدیدی جای آن را می گیرند، عصر حاضر عصر انفجار اطلاعات است پس از امکانات موجود باید بهترین استفاده را عرصه مجازی داشته باشیم.

معاون فرهنگی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران اظهار داشت: در گذشته برای ترویج فرهنگ دینی بهترین کانون ، خانواده ، مساجد و ... بود اما امروز شاهد نفوذ دشمنان به خانواده هستیم و دشمنان برای آنکه بتوانند فرهنگ غلط خود را بر ما تحمیل کنند به کانون خانواده هم نفوذ کرده و کارهای مخربی را انجام می دهند.

رضوی با اشاره به این مطلب که ابزارهای مجازی بهترین وسیله برای تبلیغ فرهنگ دینی است، تصریح کرد: امروزه بازی های رایانه ای مختلفی وجود دارد که فرزندانمان را به خود مشغول کرده است ، فضایی بسیار مناسب و ابزارهای بسیار قوی به وجود آمده است که ما باید از این ابزارها بهترین استفاده را جهت ترویج فرهنگ دینی داشته باشیم و سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این زمیه استفاده خوبی کرده است.

در ادامه مهدیان داور و استاد وبلاگ نویسی به ارائه راهکارهایی جهت از بین بردن ضعف در وبلاگ پرداخت و بیان داشت: برای آنکه وبلاگ ما مورد بازدید مخاطبین بیشتری قرار گیرد باید برنامه ریزی کنیم و مطالب و محتوای آن از سخنان دیگران نباشد بلکه تحلیلی در خصوص موضوعی انجام شود.

وی به  آفت های موجود در وبلاگ های حاضر اشاره کرد و گفت: یکی از آفت های موجود در وبلاگ ها استفاده از عکس است چرا که برای مشاهده آن 5 تا 10 دقیقه زمان لازم است تا آن را مشاهده کنیم و این عمل کاربر را فراری داده و جاذبه ای برای او ندارد.

استاد وبلاگ نویسی ادامه داد: گفتمان های ساخته شده باعث تغییر یک فرهنگ یا یک زبان می شود، یک گفتمانی که در جایی به کار می رود تاثیری در یک فرایند دارد و گفتمان های دینی نیز بر پایه اساس و باورهای الهی بوده و با وجود چنین گفتمان قدرتمندی می توان شعارهای ثابت ، احادیث و ... را در وبلاگ داشته باشیم.

وی در پاسخ به سؤالی که چگونه جاذبه ایجاد کنیم تا وبلاگمان مورد بازدید قرار گیرد افزود: برای آنکه جاذبه ایجاد کنیم تا وبلاگ ما مورد بررسی و بازدید دیگران قرار گیرد نیاز به تلاش و پشتکار بسیار است، قدرتی که در ما وجود دارد را باید با علم و دانش هماهنگ کنیم و رابطه ای بین وبلاگ و روزنامه به وجود آوریم و هر روز وبلاگ خود را بروز کنیم.

کد خبر 2244777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha